برای اینکه به عنوان مربی مهد کودک موفق مشغول به کار شوید باید علاوه بر دانش، مهارت های این شغل را نیز داشته باشید. برخی از این مهارتها عبارتند از:
مدیریت کلاس:
کنترل کلاس درس به ویژه در مورد کودکانی که تمایل دارند به حال خود برگردند بسیار مهم است. کلاس درس باید محیطی بسیار دلپذیر باشد که در آن فراگیران بتوانند اجتماعی شوند و مهمتر از همه از معلمان و همسالان بیاموزند. بنابراین لازم است یک مربی مهدکودک مهارتهای مربوطه را برای کنترل کلاس درس داشته باشد. گفته میشود، معلم باید بتواند تعادل لازم بین کودکان مشتاق و کودکانی که اشتیاقی به یادگیری ندارند، را ایجاد کند.
کودکان باید بدانند که معلم همیشه در هر زمان که نیاز داشته باشند در دسترس آنها است و از این رو نمیتوانند از هر گونه رفتار نادرست در کلاس خلاص شوند. برخی از فراگیران ممکن است نتوانند به طور کامل خود را بیان کنند. این بدان معناست که معلم باید بتواند هر گونه چالش را بر اساس زبان بدن و سایر عوامل تشخیص دهد.
مهارتهای سازمانی:
مهارتهای سازمانی معلم شامل خود، کلاس درس و مهمتر از همه کودکان میشود. سازماندهی در کلاس با معلم شروع میشود، زیرا کودکان آنچه را که میبینند یاد میگیرند. تدریس در کلاس مهدکودک در عصر مدرن مستلزم پیگیری پیشرفت آنها است. یک مثال معمولی تغییر در خلق و خوی کودک و دلایل آن است. چه پیشرفت و چه پسرفت، معلم باید این موارد را برای تجزیه و تحلیل کند و بهترین راه برای دستیابی به بهبود آن را پیگیری کند. وقت شناسی در بین فراگیران نیز باید بررسی شود و هرگونه تاخیر معمولی باید بررسی شود تا علت اصلی شناسایی شود.
تاخیر از سوی کودکان میتواند منجر به تاخیر بقیه کلاس یا وقفه در کلاس جاری شود. بنابراین، یک سیستم سازمانی باید در کلاس درس ایجاد شود. باید به کودکان آموزش داده شود که زبالهها را در سطل زبالههای اختصاص داده شده دور بریزند و در طول کلاس به درستی بنشینند. مهارتهای سازماندهی به آسانتر کردن کار معلم کمک میکند و همچنین کودکان را حتی در سطوح آموزشی پایینتر نظم میدهد.
دانش فنی:
در دنیای مدرن تکنولوژی ما، داشتن سطحی از دانش در استفاده از وسایل و کاربردهای تکنولوژیکی برای صنعت آموزش ضروری است. استفاده از فناوری نه تنها برای یادگیرندگان مفید خواهد بود، بلکه کار مربی را نیز آسانتر میکند. یادگیرندگان مدرن از کودکی شروع به عادت به ابزارهای تکنولوژیکی میکنند. بنابراین، اگر یک مربی از چنین سیستمهایی درک داشته باشد، ارتباط با فراگیران آسانتر است. با توجه به برنامههایی که بهطور خاص با در نظر گرفتن مهدکودکها بهصورت آنلاین در دسترس هستند، مربیان باید مهارتهای فنی را برای استفاده از این برنامهها جهت آموزش کودکان و همچنین آشنایی آنها با فناوریهای مدرن داشته باشند. این برنامهها از بازیهای آموزشی گرفته تا ابزارهای ارزیابی آنلاین برای کودکان مهدکودک را شامل میشود.
منبع: https://iranestekhdam.ir/blog
- ۰ ۰
- ۰ نظر