شغل آشپز در آشپزخانه رستوران معمولاً از پایین شروع میشود. در انتهای سلسله مراتب این شغل، یک شاگرد آشپز یا دستیار آشپزخانه قرار دارد. به این افراد معمولا کمک آشپز می گویند.
- شما می توانید برای مشاهده استخدام کمک آشپز در کاریابی مجازی اینجا کلیک نمایید.
مزایای شغل آشپز و کمک آشپز
فردی که وارد شغل آشپزی میشود، میتواند در هر جای دنیا شروع بهکار کند. او نیاز ندارد برای خود رستوران افتتاح کند؛ بلکه میتواند در هر رستوران، هتل و شرکتی که به تواناییهای او را نیاز دارند، بدون نیاز به سرمایه اولیه، شروع به کار کند. این شغل، جزو مشاغل هنری محسوب می شود.
همواره نیز استخدام کمک آشپز در هتل بسیاز زیاد می باشد.
او به وسیله مواد اولیه و به کمک چاشنیهای متفاوت، سعی در خلق یک اثر جدید میکند و بشقاب مشتری را با فکر و هنر خاص خود تزیین میکند. این شغل برای سرآشپز یک تجربه جدید را بههمراه میآورد.
سخن نهایی
آشپز می تواند تجربیات خود را به دیگران آموزش دهد و خود نیز آموزشهای جدیدی را فرا گیرد. تمامی این تجربیات باعث میشود، درصورتیکه شخصی علاقه داشته باشد، پس از مدتی رستوران خود را افتتاح کند و با تجربه و تخصص بسیار وارد این کار شود.
منبع: مجله ایران استخدام
- ۰ ۰
- ۰ نظر